Kogu kuuepäevase regati kestel valitsesid Hayling'i lahel üsna sarnased olud – päikesepaiste, palavus ning vaikne või keskmine tuul. Tänasel viimasel võistluspaeval ei olnud tuulevaikuse tõttu siiski võimalik ainsatki sõitu läbi viia. 180 paadist koosnenud laevastik seilas esimese kolme päeva jooksul seitsmest sõidust koosnenud kvalifikatsiooniseeria, mille tulemuste alusel jagati paatkonnad kuld-, hõbe- ja pronksgruppidesse. Edasi peeti kuldfliidile kuuest ning teistele viiest sõidust koosnenud finaalseeria.

Meie sportlastest pääsesid finaaliks kuldlaevastikku Tavo Annus ja Mikael Ristmets (Rein Ottosoni Purjespordikool) ning Hardi Anton ja Olle Saar (ESS Kalev Jahtklubi). Annus ja Ristmets suutsid MM-i lõpptulemusena purjetada end 35. kohale, Anton ja Saar aga naasevad tiitlivõistlustelt 48. kohaga.

Johanna Poksi ja Maris Seersant (Tallinna Jahtklubi), kellel finaalsõidud möödusid hõbegrupis, said võistluse kokkuvõttes 93nda tulemuse.

Regati võitjateks tulid itaallased Leonardo Stocchero ja Gianluca Virgenti iirlaste Robbie King'i ja Josh Atherton'i ning brittide Jamie Smith'i ja Piers Nicholls'i ees.

MM-i kodulehekülg ja tulemused on SIIN.