Laser Radialil on paadiklassidele avapäeval peetud ühe sõidu järel asunud juhtima Anna Pohlak (Tallinna Jahtklubi), järgnemas Anne-Mari Luik (Rein Ottosoni Purjespordikool) ja Uku Kuusmaa (Haapsalu Purjespordikool).

Laser Standardil oli tänane päev kõige edukam Kaarel Kruusmägile (Saaremaa Merispordi Selts). Teist kohta hoiab Mihkel Väli (ROPK) ning kolmas on hetkel Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK).

Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) omab kõrgeimat positsiooni Finn klassis Martti Kinkari (ROPK) ja Lauri Väinsalu (ROPK) ees.

Noorte RS Feva kahepaadil juhib tiim August Luure – Artur Luure (Noblessneri Jahtklubi). Teisele kohale on asetunud Mikael Ristmets ja Katariina Mustasaar (ROPK) ning kolmandad on Erik Iida ja Aleksander Mustasaar (ROPK).

29er klassis on hetkel parimat minekut näidanud Juuso ja Henri Roihu (TJK). Neile järgnevad Karl Kask ja Sten Christian Taal (ESS Kalev Jahtklubi) ning Paul Bogdanov ja Karl Erik Rannu (TJK).

Marjaliisa ja Elise Umb (Purjespordiselts Maru) hoiavad tänaste sõitude järel esikohta 470-l. Teiseks on platseerunud Brigita Sepp ja Agnes Lill (TJK/KJK) ning kolmandal positsioonil paiknevad Marko Pomerants ja Siim Ots (NYC).

F-18 katamaraanil olid teistest üle Uku Kuusk ja Aivar Soo (HPSK). Teiselt kohalt järgnevad neile Raul Feld ja Tõnis Haavel (NYC). Kolmandad on aga Andres Laul ja Ain Roosma (NYC).

Noorte purjelaua Techno 293 U15 klassis juhib Alfred Kalm (Tallinna Purjelauakool) Karl Gregor Baumanni (NYC) ja Serafima Afanasieva (NYC) ees. U17 klassis aga on hetkeseisuga esikohal Keit Järve (NYC), teine Aarto Pihlapuu (TPLK) ning kolmas Brigita Viilop (TPLK).

8.5 m2 purjega RS:X purjelaual on liidriks Ingrid Puusta (NYC), järgnemas Kevin Jakobson (NYC) ja Christopher Hipp Kuut (NYC).