Edu saatis neid, kes suutsid olusid paremini lugeda ning need enda kasuks pöörata. Homme õhtuks selguvad lisaks Eesti Karika võitjatele ka 470 klassi Eesti meistrid ning Balti Mere Karika finaaletapi parimad Techno 293 klassis.

Laser Standardil tegi stabiilselt tugevad sõidud Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool), minnes võistlust juhtima. Eilne liider Argo Vooremaa (ROPK), kes seni ühtegi sõitu teisest kohast halvema tulemusega pole lõpetanud, on ka üldkokkuvõttes platseerunud teiseks. Eesti meestele tublisti konkurentsi pakkuv soomlane Mattias Lindfors on purjetanud end kolmandale kohale. Laseri purjetajaid on regatil osalemas kümme.

Viie võistlejaga Finn klassis on Deniss Karpaki (Karpak Sailing Team) arvel seni puhtalt sõiduvõitudest koosnev seeria ning sellega asetubki ta kokkuvõttes Lauri Väinsalu (ROPK) ees esimeseks. Hästi on esinenud ka Harles Liiv (ESS Kalev Jahtklubi), kes hoiab kolmandat positsiooni.

470 klassis hoiab õdede Marjaliisa ja Elise Umbi (Purjespordiselts Maru) paatkond samuti vaid esikohtadest koosneva võistlusseeriaga liidrikohta. Nende järele on tulemustabelis paigutunud Henri Tauts ja Marko Pomerants (ESS KJK/Merion Sailing Team), kolmandad on Alari Lagle ning Siim Jõeväli (ROPK). Kokku võistleb seitse paati.

Laser Radialil, kus võistlustules kuus sportlast, on juhtimas endiselt Mihkel Väli (ROPK), teiseks on kerkinud Anna Pohlak (Tallinna Jahtklubi) ja kolmandat positsiooni hoiab Andres Idnurm (ROPK).

U15 klassi Techno 293 purjelaual suutsid Eesti poisid täna lätlaste ülemvõimu kõigutada ning Kristians Krauklise järel on teiseks kerkinud Battery Tallinna Purjelauakoolis treeniv Karl-Erik Saarm, kelle kannul omakorda sama klubi noormees Artur Kaiküll. U17 klassis aga jäi avapäeva järgne paremusjärjestus täna muutumatuks – juhib lätlane Kristaps Keidans, teine on Nikita Rom (BTPLK) ning kolmas taaskord Läti võistleja Ronalds Kaups. U15 klassis võistleb 9 ja U17 klassis 14 noort.

RS:X purjelaua alla 19 aastaste ja naiste klassis on end esikohale sõitnud Ingrid Puusta (BTPLK), lükates eilse liidri Roland Miku (ROPK) teiseks. Kolmas on Sander Sedrik Jahtklubist Dago. RS:X meeste seas aga on tuuleolud seni soosinud Kevin Jakobsoni (BTPLK), kes juhib Johannes Ahuni (BTPLK) ees. Ahunile järgneb tulemustabelis Henri Kaar (Team Extreme). Nii U19 ja naiste kui ka meeste klassis võistleb neli purjelaudurit.

Tallinna Nädala regati korraldab Eesti 470 Klassiliit koostöös Eesti Jahtklubide Liiduga. Homsel viimasel võistluspäeval on sõidud planeeritud algusega kell 11.