29er klassis olid otsustavas finaalis omavahel vastamisi Kaarel ja Mihkel Paal (Kalevi Jahtklubi), Mari-Ann Raud ja Maris Seersant (Tallinna Jahtklubi), Madis ja Martin Mik (TJK) ning poolfinaali võidu järel nendega liitunud Märten Mikk ja Randal Annus (TJK). Sõidu vältel hoitud rahulik ja kaalutlev meel viis esimestena üle finišiliini vennad Mikud. Raud ja Seersant saavutasid teise koha, olles ühtlasi parimad neiud ning Mikk ja Annus said kolmanda lõpptulemuse.

Oskar Tiidemann ja Luca Remmel (Rein Ottosoni Purjespordikool), Veronika Kuvatova ja Hannah Tuulas (KJK) ning Thor Kaspar Marvet ja Helen Ausman (KJK) olid need RS Feva klassi võistkonnad, kes fliidisõitude kolme parimana said otsepääsu finaali. Poolfinaalist purjetasid end neile konkurentsi pakkuma Hendrik Holtsmann ja Rando Vainikk (Pärnu Jahtklubi). Finaalis panid lõpuks üsna napi eduga oma paremuse maksma võistlust ka fliidisõitude seeria kestel pidevalt juhtinud Tiidemann ja Remmel. Kuvatova ja Tuulas purjetasid end üldkokkuvõttes teisele ja tüdrukute seas esimesele kohale ning Holtsmann ja Vainikk tulid kolmandaks. U14 arvestuse parimad olid Risten Reintam ja Oskar Altrov (ROPK).
49er klassis saavutasid Tallinn Race'i võidu Juuso ja Henri Roihu (TJK), kes lisaks finaalile võitsid ära ka kaheksast fliidisõidust seitse. Teisena ületas otsustavas sõidus finišiliini võistkond, kus roolimeheks oli soomlane Jyrki Järvi ja soodimeheks Lenart Kivstik (TJK). Üldarvestuses kolmanda koha auhinnad võtsid vastu väiksema, 49erFX purjestusega võistelnud Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp (ROPK/TJK). Poolfinaali võitjad Matthew Rickard ja Richard Sheridan (Noblessneri Jahtklubi) pidid leppima siiski neljanda lõppresultaadiga.
Noored Optimisti purjetajad võistlesid ainult täna ning finaalikohad pandi paika ühe fliidisõidu põhjal. Otse finaali pääsesid Holger Noormets (KJK), Pert Salundi (PJK) ja Henry-Mark Andresson (TJK). Poolfinaali esikoha sai Siim Siimson (Tartumaa Purjespordiselts), kes juba kord võidulainele sattununa ka finaali kinni pani, järgnemas Andresson ja Salundi. Parim tüdruk oli Mari Kedelauk (TJK).
RS Feva klassis võistles 14, 29er'il 9 ja 49er'il 5 võistkonda ning Optimist klassis startis 16 noort.