Teise võistluspäeva sõitudes saavutatud 1. ja 6. koht tagavad Karpakile (KST) Finn klassis kõrgeimal asetusel jätkamise. Lauri Väinsalu (ROPK/TREV2) tuli täna 6ndaks ja 14ndaks ning on kokkuvõttes 7. positsioonil.

Anna Pohlak (TJK) finišeeris Laser Radialil oma kvalifikatsioonigrupis 14. ja 11. kohaga ning on kokku 18. real. Annegret Unnuk (ROPK) sai täna kirja 16. ja 21. ning Liise Köösel (ROPK) 30. ja 29. sõidutulemuse ning neiud on vastavalt 53. ja 60. positsioonil.

Homme algavates finaalides saab Pohlak jätkata kuldlaevastikus, Unnuk ja Köösel aga hõbefliidis. Juhib Erika Reineke USA-st.

Laser Standard klassis olid Georg Haudi (ROPK) tulemusteks oma kvalifikatsioonigrupi 13. ja 27. koht ning ta hoiab 47. asetust. Martin Aruja (ROPK) on 74. positsioonil, tänasteks resultaatideks 35 ja 32. Finaalis tuleb meie noormeestel seilata hõbefliidis. Esikohta hoiab sakslane Tobias Schadewaldt.

Võistlus vältab kolmapäevani, mil avaseeria tulemuste põhjal selgunud iga klassi kümme parimat seilavad topeltpuktid andvas medalisõidus.