Lennusadamas toimuval Tallinna merepäevade regatil, mis on ühtlasi kahepaatide EJL purjetamise Eesti meistrivõistluste etapp, peeti täna pärastlõunal üpris vaikses tuules esimese osavõistluse poolfinaal- ja finaalsõidud.

Tallinn Race'i reede ja laupäeva osavõistluse kolm viimast kvalifikatsioonisõitu seilati ära täna hommikupoolikul ning seejärel asuski juba poolfinaali starti 49er klass. Selle sõidu võitjana pääsesid lisaks otse finaali saanud kvalifikatsiooni kolmele parimale tiimile esineliku otsustanud sõidu starti Tõnis Haavel ja Anna Maria Sepp. Finaali tihedas konkurentsis võtsid osavõistluse esikoha Juuso ja Henri Roihu Soome võistkondade Juho Kotiranta ja Robin Berneri ning Victor Sileni ja Martin Mikkola ees.

29er klassis tuli Eesti meeskonnal koosseisus Kaarel Paal ja Thor Kaspar Marvet asuda finaalis rinda pistma kolme soomlaste paatkonnaga: Lili Kotilainen ja Vilma Rikala, Onni Hinskala ja Iivari Heickell ning poolfinaali parimad Sebastian Feodoroff ja Aleksi Nurminen. Osavõistluse võidu said Kotilainen ja Rikala. Paal ja Marvet lõpetasid finaali teisena ning Feodoroff ja Nurminen kolmandana.

RS Feva klassis startisid finaalis kvalifikatsiooni kolm parimat tiimi Hugo Mart Reisner ja Joonas Ata Saks, Mari Kedelauk ja Daniel Ovsienko ning Maria Aleksandra Vettik ja Juta Koov, lisaks ka poolfinaali võitjad Mia Maria Lipsmäe ja Sandra Sinivee. Otsustava sõidu lõpetasid ülitihedas finišis esimesena Reisner ja Saks, järgnemas Kedelauk ja Ovsienko ning Vettik ja Koov.