Olümpiapurjelaual RS:X mehed oli täna teistest üle Johannes Ahun (Noblessneri Jahtklubi) ning on tõusnud 7 võistleja seas ka liidriks. Teist positsiooni hoiab Kevin Jakobson (Noblessneri JK), kolmas on aga Henri Kaar (Team Extreme).

Väiksema purjega naiste ja alla 19 aastaste RS:X klassis on 4 purjelauduri konkurentsis kindlal juhtpositsioonil seni kõik sõidud võitnud Roland Mik Rein Ottosoni Purjespordikoolist Noblessneri Jahtklubi noorte Benjamin Siiraku ja Betti Vainküla ees.

Kätlin Tammiste (ROPK) püsib esikohal Zoom8 klassis, teiseks on end tänaste sõitudega purjetanud Kristo Õunap (Saaremaa Merispordi Selts), kolmas aga on endiselt Georg Haud (ROPK). Zoom8-l võistleb regatil 28 noort.

Optimistil on 48 noore seas säilitanud liidripositsiooni Juuso Roihu (Tallinna Jahtklubi), kelle arvel on neljast sõidust kahe võit. Teiseks on kerkinud Uku Kuusmaa Haapsalu Purjespordikoolist ning kolmas on samuti kahe sõiduvõiduga Markus Lilienthal (ROPK).

Techno 293 alla 15 aastaste klassis sõitis täna tublilt Karl Gregor Baumann (Noblessneri JK), Markuss Baumgarts Lätist on langenud teiseks ning kolmas on 4 sportlase hulgas Hendrik Ploom (Noblessneri JK). 10 võistlejaga U17 klassis hoiavad kolmikjuhtimist lätlased Kristaps Keidans, Kristians Krauklis ja Martinš Šveide. Parima eestlasena on Karl Kask (Tallinna Battery Purjelauakool) neljas.

11 võistlejaga Laser 4.7 klassis on esikohale kerkinud seni kõige stabiilsemat sõitu teinud Taavi Valter Taveter (Pärnu Jahtklubi), järgnemas Saaremaa Merispordi Seltsi purjetaja Henri Lepik ning Arthur Kooser Rein Ottosoni Purjespordikoolist.

Laser Radialil on hetkeseisuga liidriks Rimo Timm (SMS), kannul Rene Riim (SMS) ja Siim Ots (SMS). 9 osaleva sportlasega Laser Radial klass võistleb regatil karikasarja arvestuse väliselt.

Saaremaa Merispordi Seltsi regatt lõppeb homme, võistlust korraldab Saaremaa Merispordi Selts koostöös Eesti Jahtklubide Liiduga.