Võistlus oli planeeritud nelja päeva pikkusena, kuid kahel esimesel jäid sõidud tuulevaikuse tõttu ära. Ülejäänud kahel päeval said purjetajad end proovile panna tuultes, mis puhusid kiirusega 2 m/s kuni 12,5 m/s.

Võistluse lõpptulemusena saavutasid Juuso ja Henri Roihu (TJK) 11. koha ning Marie Pihlas ja Maris Seersant (SMS/TJK) 45. koha.

Vendade Roihude jaoks kujunes regatt üsna ebastabiilseks - lõpetades küll pooled sõitudest esimese kuue seas, olid nad mõnes sõidus ka tagumise poole hulgas. Juuso Roihu sõnul takistas kõrgema koha saavutamist see, et tehti liiga palju vigu ja ei suudetud kõigis oludes tuult piisavalt hästi lugeda.

Marie Pihlas ja Maris Seersant võistlesid väga sitkelt ja sõitsid korralikud vastutuule otsad. Vaid taganttuultes tuule nägemine ja taktika tekitasid naiskonnale kohati probleeme. „Tugeva tuule sõidud õnnestusid oodatust paremini, vaikse tuulega lootsime paremat minekut,“ võttis Marie Pihlas regati kokku.

Treener Maria Veessaar sõnas, et antud regatt oli võistlejatele osa treeningust: „Ma ei tähtsustakski niivõrd võistluste tulemusi, pigem olen rahul, et saime kaks pikka ja huvitavat päeva merel, kus õppimisruumi oli mõlemal paatkonnal.“

Euroopa Karika avaetapi võitsid rootslased Emil Jarudd ja Julius Hallström.