Kõigil kolmel päeval valitsesid suurepärased purjetamisolud, reedel ja laupäeval purjetati vaikses ja keskmises tuules ning pühapäeval tugevamas tuules kiirusega kuni 10 m/s. Mereolusid ilmestas kõigil võistluspäevadel Lohusalule omane pikk ja kõrge lainetus.

Optimist klassis võitis regati Radvilas Januolis Leedust. Teisele kohale tõusis Keith Luur Pärnu Jahtklubist ja kolmandaks jäi Martins Atilla Riia Jahtklubist.

Zoom8 klassis võitis esikoha ja Eesti meistritiitli Jakob Haud (ROPK) Marie Pihlase (SMS) ja Julius Henrik Tarandi (ROPK) ees. Tüdrukute Eesti meistrikulla võitis Marie Pihlas, hõbeda sai Kristina Erisalu (HPSK) ja pronksi Mari-Ann Raud (TJK).

Laser 4,7 klassis olid teistest edukamad Rein Ottosoni Purjespordkooli purjetajad hõivates poodiumi esimesed kolm kohta. Eesti meistriks krooniti Daniel Tõevälja, hõbeda sai Bo Aaron Kooser ja pronksi Mikael Ristmets.

Laser Radial klassis läks regati võit Viktorija Andrulytele Leedust, teiseks tuli Monika Mikkola Soomest ning kolmandaks on parima eestlasena Anna Pohlak (TJK).

Laser Standard klassis võitis kindla esikoha Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK), teiseks purjetas leedulane Martis Pajarskas ning kolmas oli soomlane Kaarle Tapper.

Noorte kahemehe paadiklassis 29er võitsid regati vennad Juuso ja Henri Roihu (TJK). Teise koha said soomlased Alexander Grönblom ja Martin Mikkola. Kolmandaks purjetasid soomlased Juho Kotiranta ja Akseli Keskinen.