Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) Laser Standard klassis tulemused 9, 12, 8, 3, OCS (valestart), 5, 7 ja 9 ning asetus sellega 40 mehe seas seitsmendaks, mis avas talle pääsu täna kümnele parimale toimuma pidanud medalisõitu. Liiga vaikse tuule tingimuste tõttu jäi medalisõit siiski pidamata ning regatt lõppeski seega Rammole seitsmenda kohaga.

"Ma ei tulnud Santanderisse tulemuse järgi, vaid see võistlus oli minu jaoks oluline just järgmisel aastal siin toimuvateks maailmameistrivõistluseks valmistumisel. Varasemast oli mul teadmine, et Santanderis võib oodata pigem tugevat tuult, kuid regati kestel valitsenud vaiksed tuuled ja keerulised olud näitasid, et tuleb valmis olla kõigeks. Võin öelda, et sain MM-i ettevalmistuse seisukohalt oluliselt targemaks," kommenteeris Rammo.

Laser Standard klassis võitis regati rootslane Jesper Stalheim Guatemala sportlase Juan Ignacio Maegli ja britt Nick Thompson'i ees.

Ülejäänud Eesti sportlased lõpetasid võistluse eile – Marjaliisa ja Elise Umb (Purjespordiselts Maru) saavutasid 470 naiste klassis 6. koha, Kaarel Kruusmägi (Saaremaa Merispordi Selts) tuli Laser Standardil 11ndaks ning Ingrid Puusta (Noblessneri Jahtklubi) RS:X naiste klassis 13ndaks.