Finaalis kuldgrupis purjetav Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) täna esimeses sõidus ei finišeerinud, teises aga lisas oma tulemuste seeriasse 18. koha. 168 sportlase hulgas on sportlane kokku kümne võistlussõidu järel 26. positsioonil.

Argo Vooremaa (ESS Kalev Jahtklubi) lõpetas tänased sõidud hõbelaevastikus 10. ja 2. kohaga ning hoiab hetkel 59. asetust.

Samuti hõbefliidis seilav Kaarel Kruusmägi (Saaremaa Merispordi Selts) sai kirja tulemused 2 ja 44, kokkuvõttes on ta 66. positsioonil.

Liidrikohal asetseb austraallane Tom Slingsby.

Käesolevad maailmameistrivõistlused on Laser klassile 2012 Londoni Olümpiamängude teiseks kvalifikatsiooniregatiks detsembris Austraalias peetud 2011. aasta olümpiaklasside maailmameistrivõistluste järel. Kui 2011 MM-il jagati välja 75% Olümpia riigikohtadest, siis nüüd võistlevad veel mitte kvalifitseerunud maad ülejäänud 25% nimel. Eestile tagasid juba detsembris Perthis olümpiakoha Karl-Martin Rammo ja Argo Vooremaa tulemused. Käimasoleval MM-il eestlastest ainsana kuldlaevastikku pääsenud Rammo on ühtlasi võitnud Eesti-sisese kvalifikatsiooni olümpiaregatile.

MM-i võistlussõidud kestavad neljapäeva, 10. maini.