Kuldgrupis purjetav Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) lõpetas eilsed sõidud 17. ja 15. tulemusega ning asetseb kokkuvõttes 14. positsioonil.

„Täna oli järjekordne keeruline päev, kus tuul vaikis vahepeal nulli ja seejärel muutis täielikult suunda. Esimeses sõidus oli stardiliin niivõrd vasakule viltu, et parema halsiga ei saanud korralikult üle liinigi. Kogu punt kogunes loomulikult puntrasse lipu juurde, kuid mina ja veel mõningad nägime paremal rajapoolel tumedat triipu, pilve alt tulevat tuuleiili. Sättisin seega end hoopis kaatripoolsesse otsa, lootes et jõuan esimesena pagini ja kui sealt peaks lisaks parempööre tulema, siis olen väga heal positsioonil. Juhtus aga hoopis nii, et see tuul minuni ei jõudnud ja nii ma stardiliini pikkuse võrra teistest üleval märgis taga olingi, 45. kohal. Edasise supersõidu tulemusel olin finišis siiski 17-ndana. Teise sõidu stardis otsustas üks konkurent kahjuks reegelid rikkudes mulle nii peale vallata, et rikkus minu lähte täielikult. Tagajärg – olin üleval märgis jälle 45. Lõpuks aga panin jälle väga soliidse sõidu kokku, finišeerides 15-ndana. Kokkuvõtlikult - kuigi päev ei läinud tulemuste suhtes päris nii nagu ma tahaksin, siis olen tegelikult päris rahul, sest taolisest keerulisest seisust nagu ma mõlema sõidu alguses olin sellised tulemused välja võluda on vaata et imetegu. Homme proovin lihtsalt algusest peale veidi asjalikum olla ja loodame parimat,“ oli Rammo kommentaar päevale.

Samuti kuldlaevastikus startiva Anna Pohlaku (TJK) eilseks saagiks olid 7. ja 31. koht ning ta on kokku tõusnud 33-ndaks.

Standardil on läinud juhtima hollandlane Rutger Van Schaardenburg, Radialil jätkab liidrina hispaanlanna Alicia Cebrian Martinez de Lagos.

Aarhusis nii maailma- kui Euroopa meistri tiitlitele võistlevas meeste Laser Radial klassis eile ebasoodsate tuuleolude tõttu sõite ei toimunud ning Tavo Annus (ROPK) on praegu 41. kohal. Juhib poolakas Marcin Rudawski.

Võistlus lõppeb reedel, 24. juulil.