Viimastes võistlussõitudes sai Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) kuldgrupi 6nda ja 16nda tulemuse, regati kestel peetud 14 sõidu kokkuvõttes aga kuulub talle 168 mehe seas 26. koht. MM-i tulemusega tagas Rammo endale ühtlasi võidu Eesti-siseses kvalifikatsioonis olümpiaregatile.

Argo Vooremaa (ESS Kalev Jahtklubi) täna kummaski sõidus finišit kirja ei saanud ning MM-i lõpptulemuseks jääb talle 71. koht.

Kaarel Kruusmägi (Saaremaa Merispordi Selts) sai regati kokkuvõttes 90. koha, tema viimasteks finišitulemusteks olid hõbefliidi 41. ja 45. koht. Kui detsembris Austraalias peetud olümpiaklasside MM-il täitsid olümpianormi Rammo ja Vooremaa, siis Kruusmägi kordas käesoleval regatil OM riigikoha täitmist kolmanda eestlasena.

Maailmameistriks tuli austraallane Tom Slingsby horvaat Tonci Stipanovic'i ja Uus-Meremaa purjetaja Andrew Maloney ees.

Lõppenud maailmameistrivõistlused olid Laser klassile 2012 Londoni Olümpiamängude teiseks kvalifikatsiooniregatiks detsembris Austraalias peetud 2011. aasta olümpiaklasside maailmameistrivõistluste järel. Kui 2011 MM-il jagati välja 75% Olümpia riigikohtadest, siis nüüd võistlesid veel mitte kvalifitseerunud maad ülejäänud 25% nimel.