Oma positsiooni parandasid tunduvalt ka 21. kohale tõusnud õed Umbid.

Laser klassis tegi Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) täna tugevad sõidud, finišeerides 9nda ja 7ndana ning on kvalifikatsiooni järel 138 mehe seas 17ndal kohal. Sellega pääseb sportlane ühtlasi finaaliks kuldgruppi.

Argo Vooremaa (ESS Kalev Jahtklubi) sai päeva esimeses võistlussõidus oma fliidi 28nda koha, teine sõit aga õnnestus lausa võita. Siiski jätab seeria kokkuvõttes 48. positsioon Vooremaa üsna napilt finaaliks hõbelaevastikku. Liidriks on tõusnud austraallane Tom Burton.

470 klassi naiskonnal Marjaliisa ja Elise Umb (Purjespordiselts Maru) õnnestus tänased võistlussõidud lõpetada väga heade 4nda ja 3nda kohaga, mis tõstavad õed kogu seeria kestel ühe laevastikuna võistleva 52 paadi hulgas hetkel 21. positsioonile. Esikoha on haaranud prantslannad Emmanuelle Rol ja Helene Defrance.

49er klassis võistlevad Tõnis Haavel ja Lenart Kivistik (Noblessneri Jahtklubi) roolimehe haigestumise tõttu tänastes sõitudes ei osalenud. Seetõttu on meeskond langenud 76 paadi konkurentsis 51. kohale ning purjetab finaalis hõbelaevastikus. Juhivad taanlased Jonas Warrer ja Soren Hansen.

MK-etapp lõppeb laupäeval, mil iga klassi 10 parimat purjetavad topeltpunktid andvas medalisõidus.

Purjetamise maailma karikasarja peetakse tänavu neljandat korda. Sari koosneb seitsmest etapist, millest viis peetakse Euroopas, üks Austraalias ning üks USA-s, sportlaste jaoks lähevad kokkuvõttes arvesse seitsmest etapist viis paremat tulemust.