Eile pealelõunal merele pääsenud purjetajaid ootasid keerulised tingimused – pagiline ja keerutav 5-7 m/s puhuv tuul. Laser klassis viimased kaks kvalifikatsioonisõitu purjetanud Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) suutis oma üldpositsiooni 19. ja 7. finišitulemusega ühe koha võrra parandada ning tõusis 18ndaks.

"Neljapäevast sõidan juba ülitihedas kuldlaevastikus, kus kõik on uus ning tõusmise, kuid ka langemise võimalused on vägagi head," hindas Rammo oma šansse finaalseerias, kus 102 võistlejat jagunevad kuld- ja hõbelaevastikku. Uueks liidriks on tõusnud rootslane Rasmus Myrgren.

Finn klassis tähendas Lauri Väinsalule (ROPK) võistluspäeva ainuke sõit, mis lõppes 12. tulemusega, üldkokkuvõttes 19. koha säilitamist. 35 võistleja seas püsib kindlalt esikohal britt Giles Scott.

Anne-Mari Luik (ROPK) sai 58 osaleva sportlasega klassis Laser Radial kirja kohad 46 ja 37 ning on hetkeseisuga asetunud 40. positsioonile. Juhtima on läinud hollandlanna Marit Bouwmeester.