Värskeimas maailma paremusjärjestuses on Laser Standard klassis võistlev, äsja Miamis toimunud purjetamise maailma karika etapil hõbemedali võitnud Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) tõusnud oma senise sportlaskarjääri kõrgeimale, 6. kohale. Argo Vooremaa (KJK) paikneb edetabeli 107. ja Kaarel Kruusmägi (SMS) 209. real. Juhib austraallane Tom Burton.

Finn klassis on mullu kevadel tabeli absoluutses tipus paiknenud Deniss Karpak (KST) hoidmas hetkel 7. asetust. Lauri Väinsalu (ROPK) on samas võistlusklassis 49. ning Martti Kinkar (ROPK) 113. positsioonil. Liider on Austraalia purjetaja Brendan Casey.

Naiste 470 klassis on Marjaliisa Umb ja Elise Umb (PSS Maru) edetabeli 33. kohal. Ränkingu tipus asetseb Brasiilia paatkond Fernanda Oliveira ja Ana Luiza Barbachan.

RS:X purjelaual on naiste seas Ingrid Puusta (NYCS) 39. ning meeste hulgas Johannes Ahun (NYCS) 84., Henri Kaar (TE) 85. ja Kevin Jakobson (NYCS) 132. positsioonil. Esikohal on naistest soomlanna Tuuli Petäjä ja meestest šveitslane Richard Stauffacher.

Kahemehe ekstreempurjekal 49er on Tõnis Haavel ja Lenart Kivistik (NYCS) paremusjärjestuses hetkeseisuga 72. kohal. Edetabeli tipus paiknevad sakslased Tobias Schadewaldt ja Hannes Baumann.

Laser Radial klassis meie purjetajad esisaja sisse ei mahu. Parimana on Anna Pohlak (TJK) 112. positsioonil, Anne-Mari Luik (ROPK) aga hoiab 220. kohta. Tabelit juhib austraallanna Krystal Weir.

Match Race distsipliini lahtises maailma edetabelis on eestlastest tugevaim Mati Sepp, olles 24. kohal. Esimese saja sisse mahub ka Harles Liiv, kes hoiab 90. asetust. Naiste matšvõistluse tabelis on Piret Pomerantsi positsiooniks 83. Naiste seas on esikohal Anna Tunnicliffe USA-st, avatud arvestuse liider aga Ian Williams Suurbritanniast.