Eile kiirusega 7-8 m/s, puhanguti 10 m/s puhunud tuules peetud kaks sõitu lõpetas Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) kuldgrupi 11. ja 19. kohaga.

„Tõusin viimase võistluspäeva eel 12ndale kohale, samuti ei oma ma eriti kõrget mahaviset, mis paneb mind viimase võistluspäeva eel tegelikult üpris heasse olukorda. Tänased olud sobisid mulle. Tuul oli tugev ja keerutav, aga erinevatel põhjustel mina kõiki tingimusi enda heaks tööle panna ei suutnud ning tulemused pole kindlasti päris see, mida tänaselt päevalt ootasin. Loodan siiski homme tugevalt lõpetada,“ hindas Rammo oma seisu üsna heaks.

Anna Pohlaku (TJK) seilas eile välja kuldfliidi 29. ja 39. resultaadi. „Täna oli äärmiselt närvesööv ja keeruline päev tugeva tuulega. Iseenesest tegin väga korralikud stardid ja suurima edasiminekuna oli ka mu kiirus krüssus hea. Kahjuks olid täna tuulel sellised vimkad sees, et mina temast aru ei saanud. Samas tunnen oma rõõmuks, et minu areng viimase paari kuu jooksul on olnud märgatav,“ sõnas Pohlak.

Standardil on liidripositsioonile tõsunud sakslane Philipp Buhl ning Radialil püsib kõrgeimal kohal hispaanlanna Alicia Cebrian Martinez de Lagos.

Aarhusis nii maailma- kui Euroopa meistri tiitlitele võistlevas meeste Laser Radial klassis finišeeris Tavo Annus (ROPK) eelviimasel võistluspäeval 30., 21. ja 45. kohaga ning hoiab hetkel 32. asetust. Juhib endiselt poolakas Marcin Rudawski.