Fremantle'is oli täna selge päikesepaisteline ilm. Hommikune maatuul keeras lõunast merele - hakkas puhuma merebriis nimega Fremantle Doctor, esialgu kiirusega 6-7 m/s, hiljem aga isegi 8-9 m/s.

49er klassis võistlevad Tõnis Haavel ja Lenart Kivistik (Noblessneri Jahtklubi) rõõmustasid: „Saime tänasel eelviimasel finaalipäeval lõpuks oma sõitu sõita, kuna viimaks hakkas puhuma meile sobiv tuul, Fremantle Doctor. Sel nädalal on kõigil varasematel päevadel tulnud sõita keerutava maatuulega. Oli üsna hea päev, saime pronksgrupis kirja 9., 3. ja 2. finišitulemuse.“ Meeskond on kokkuvõttes 54. kohal. Juhtpositsiooni on 67 paadi seas säilitanud britid John Pink ja Rick Peacock.

Star klassile peeti täna viimased kaks finaalsõitu, millest esimeses Alar Volmer ja Mihkel Kosk finišit kirja ei saanud, kuid teises tuli 26. tulemus. MM lõppeb neile 41 meeskonna seas 37. kohaga.

Laser ja RS:X meeste klasside purjetajatele oli täna plaanijärgne puhkepäev. Homme seilatakse nii 49er kui Laser ja meeste RS:X klassides viimased finaalsõidud ning MM lõppeb pühapäeval, mil iga klassi kümme parimat võistlevad topeltpunktid andvas medalisõidus.