Kesistele tuuleoludele vaatamata õnnestus täna pidada ära kolm võistlussõitu. Laser Standard klassis oli taas konkurensitult parim Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK), kes on seega loomulikult ka üldkokkuvõttes liider. Talle järgneb kõigis kahe päevaga peetud viies sõidus vaid tublide teiste ja kolmandate tulemustega finišeerinud Georg Haud (ROPK) ning kolmas on 12 mehe seas Tavo Annus (ROPK).

Laser Radialil jätkab esikohal Keith Luur (PJK), kes täna kõigis sõitudes tugevaim oli. Kogunisti 28 võistlejaga klassis on parima naisena üldarvestuses teine Anna Pohlak (TJK). Kolmandaks on aga tõusnud Joosep Laus (SMS).

F18 katamaraanil seilavate 6 meeskonna hulgas ei ole liidripositsiooni käest andnud Uku Kuusk ja Aivar Soo (EKL). Teisena jätkavad Jüri Saarnak ja Vahur Teder (KJK) ning kolmandana nendega võrdsete punktidega Andres Laul ja Ain Roosma (EKL).

Baltic Cup tiitlitele võistlevas RS Aero klassis on peetud kolm sõitu, millest kahe võitjana on kokkuvõttes esikohta hoidmas Kristo Õunap (PSPK). Teisel kohal paikneb Venemaa purjetaja Vladislav Ivanovskiy ja kolmas on 8 sportlase konkurentsis Liina Kolk (SMS).

Võistlusformaat koosneb reedest pühapäeva ennelõunani merel toimuvast fliidisõitude seeriast ja pühapäeva pärastlõunal Pirital ranna lähistel lühirajal purjetatavast vaatemängulisest finaalsõitude seeriast (välja arvatud klass RS Aero, kus sõidetakse vaid fliidisõidud). Finaalseeria koosneb poolfinaalist, kus purjetavad fliidisõitude seeria paremusjärjestuses 4.-10. koha võistlejad, ja finaalist, kus võistlevad fliidisõitude seeria paremusjärjestuse 1.-3. koha omanikud ning poolfinaali võitja. Kuldfinaalis selguvad regati esikolmik ja 4. koht.