Ilm kõigile purjetajatele siiski päris jõukohane ei olnud ning osa registreerunutest täna starti ei läinud. Võistlema on end kirja pannud ühemehepaatidest Laseril 11 ja Finnil 4 sportlast, kahepaatidest RS Feval 18 ja 470-l 6 paatkonda, purjeluadadest Techno 293 U15 klassis 7, U17 klassis 9, RS:X U19 ja naised klassis 3 ning RS:X mehed klassis 4 laudurit.

Finn klassis võtsid täna omavahel mõõtu Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) ja Heiko Eesalu (Rein Ottosoni Purjespordikool). Karpak finišeeris kõigis kolmes sõidus paremana ning on seega ka juhtimas.

Ka Laseri purjetajate hetke esikolmik sõitis täna väga stabiilselt. Kõik sõiduvõidud läksid Karl-Martin Rammole (ROPK/Tallinna Jahtklubi), teised kohad võttis Argo Vooremaa (ESS Kalev Jahtklubi) ning kolmandana püsis soomlane Mattias Lindfors.

470 klassis on puhta võitude seeriaga liidriteks Marjaliisa Umb ja Elise Umb (Purjespordiselts Maru) Maria Veessaare ja Mari Põldmaa (TJK) ning Merit Kaalu ja Martin Kaalu (ROPK) ees.

Robert Anissimov ja Villem Ossip (ROPK) positsioneerusid RS Feva klassis esimeseks, ühe punkti kaugusel on Georg Haud ja Jaan Erik Pihel (ROPK). Kolmanda asetuse on võtnud Juuso Roihu ja Henri Roihu (TJK).

RS:X purjelaua meeste klassis alustas kõige paremini Johannes Ahun (Noblessneri Jahtklubi), järgnemas Henri Kaar (Team Extreme) ning Kevin Jakobson (Noblessneri JK). Naiste ja alla 19 aastaste klassis läks aga täna starti vaid Roland Mik (ROPK).

Techno 293 purjelaual juhib alla 17 aastaste seas lätlane Kristaps Keidans Rainer Kasekivi (Battery Tallinna Purjelauakool) ees. U15 klassis on liidrikohal Karl-Erik Saarm (BTPLK).