Võistlejaid, keda ei heidutanud ei madal õhutemperatuur, vihm ega muutlikud tuuleolud, oli rajale tulnud ligi 50.

Kui esimest võistluspäeva saatis tugev tuul puhangutega kuni 15 m/sekundis ja enamik võistlejaid tunnistas, et nii keerulistes oludest võistledakse esmakordselt, siis teisel päeval olid tuuleolud juba sõbralikumad ning võimaldasid pidada suurema osa arvesse läinud võistlussõitudest.

Diesel Service Viimsi KV Raceboard EMV I etapi võitis möödunudaastane Eesti meister Kevin Jakobson (U20). Tema järel Ingrid Puusta ning kolmandana Roland Mik(U20). Klassis U15 oli parim Karl-Eerik Saarm ning U17 resultatiivseimaks tunnistati Nikita Rom. Võitjad selgusid nelja arvestussõidu järel.

Formula laudadel võistelnutel õnnestus kahe päeva kestel kirja saada seitsme sõidu tulemused ühe mahaarvamisega. Tallinna lahtised meistrivõistlused formulas võitis ülekaalukalt Martin Ervin. Teise tulemuse sõitis välja U20 klassis sõitev John Kaju ning kolmanda Erno Kaasik. B-liiga ehk vähesema
võistluskogemusega sõitjate arvestuses kuulus liidrikoht aga Peeter Kasele.

Lisaks kohalikele formulaklassi sõitjatele oli Tallinna lahtistele MV kohale sõitnud ka kolm võistlejat Lätist. Naabrite parimaks tulemuseks jäi Ansis Dale seitsmes koht.

Raceboardi ja formula distsipliinide EMV II etapid toimuvad vastavalt 24.-25. juulil ja 20.-22. augustil.