Esimene võistluspäev oli tuuleprognoos Formula võistlusteks vägagi soodne, 6-9 m/s edelatuul võimaldas läbi viia neli sõitu. Päeva lõpuks oli liidriks Martin Ervin (Extreme) 4 punktiga. Sama punktiarvuga hoidis teist positsiooni Janis Preiss (Portmanana) ja kolmandal kohal oli Erno Kaasik (Extreme) 14 punktiga. Võistlusõhtu lõpetas traditsiooniline grill ja chill Pirita Surfiklubis.

Teisel võistluspäeval oli sarnaselt esimesega suurepärane surfiilm. Päike ja soe tuul tegid sügisese võistluse väga mõnusaks. Toimus veel neli sõitu. Ülipingelise duelli esikohale võitis Janis Preiss (Portmana) 9 punktiga. Teise koha saavutas Martin Ervin (Extreme) samuti 9 punktiga ja kolmanda positsiooni säilitas 15 punktiga Erno Kaasik (Extreme).

Naistest olid edukamad Annika Valkna (Surfhouse), teine Betti Vainküla (Extreme) ja kolmas Maarja Kivistik (Extreme). U-20 juuniorite parim oli Roland Mik (Surfhouse/R.O.P.K). Teise koha saavutas Peeter Kask (Surfhouse) ja kolmas Betti Vainküla (Extreme). U-17 noorte parim oli Karl Erik Saarm (Tallinna Purjelauakool), Raimonds Zelecs (Surfline) ja Artur Kaiküll (Extreme) ees.