Eesti koondis medalisõitu ei pääsenud, avaseeria tulemuste alusel sai meie parimana Deniss Karpak Finnil 11. koha.

Finn klassis tuli kullale juba topelt karistuspunktid andnud medalisõidu eel endale võidu kindlustanud, kuid siiski ka veel täna oma ülemvõimu näidanud britt Ben Ainslie. Hõbeda saavutas Zach Railey USA-st ning pronksmedali omanik on hollandlane Pieter-Jan Postma. Napilt medalisõidust välja jäänud Deniss Karpaki (Karpak Sailing Team) lõppkohaks jäi 11, Harles Liiv (ESS Kalev Jahtklubi) sai 80 mehe konkurentsis 73. koha.

Võitjad olid juba avaseeria lõpuks selgunud ka naiste 470 klassis – kullale tulid võistlust algusest peale kindlalt juhtinud hispaanlannad Tara Pacheco ja Berta Betanzos. Teise ja kolmanda koha hõivasid Suurbritannia purjetajad, vastavalt Hannah Mills ja Saskia Clark ning Penny Clark ja Katrina Hughes. Eesti naiskonnale Marjaliisa Umb - Elise Umb (Purjespordiselts Maru) kuulub 56 tiimi seas 17. koht.

Laser Standardil saavutas medalisõidus esikoha ning ühtlasi ka regati võidu hispaanlane Javier Hernandez, järgnemas horvaat Tonci Stipanovic ja austraallane Tom Slingsby. Argo Vooremaa (KJK) kvalifitseerus eelsõitude tulemuste alusel finaaliks kuldlaevastikku ning purjetas end kümne võistlussõidu kokkuvõttes 35ndaks. Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) aga sai 155 mehe hulgas 90. koha.

49er klassis võitsid kulla itaallased Gianfranco ja Pietro Sibello Prantsusmaa paatkonna Julien d’Ortoli – Noe Delpech ning taanlaste Jonas Warrer’i ja Soren Hansen’i ees. Tõnis Haavel ja Lenart Kivistik (Noblessneri Jahtklubi) said kokkuvõttes 67 meeskonna seas 50. koha.

Laser Radialil kuulub võit Uus-Meremaa purjetajale Sara Winther’ile, teise koha saavutas prantslanna Sarah Steyaert ning kolmanda leedulanna Gintare Scheidt. Anna Pohlak (TJK) lõpetas regati 57. kohaga. Laser Radial klassis võistles kokku 98 naist.

RS:X meeste klassis tuli esikohale poolakas Piotr Myszka, hõbeda vääriliselt esines prantslane Julien Bontemps ning pronksmedali võitis Shahar Zubari Iisraelist. Kevin Jakobson (Noblessneri JK) sai 90 mehe seas 65., Johannes Ahun 69. ja Henri Kaar (Team Extreme) 74. koha.