Eilsed kiirusega 4-5 m/s puhunud keerutavas tuules peetud võistlussõidud tõid Karl-Martin Rammole (ROPK/TJK) 17. koha ning paraku ka ühe valestardi ning meie sportlane on hetkel Laser Standard klassis kokkuvõttes 43. positsioonil.

„Päeva esimeses sõidus jäin keskelt startides kahe tuule vahele ja üleval märgis leidsin end teiselt poolt 30ndat kohta. Ülejäänud sõidu tegelesin ettepoole rabelemisega ning finišeerisin 17ndana. Teises sõidus sain enda arust lipu juurest hea stardi ja kontrollisin vasakut rajapoolt suurepäraselt. Olin juba selgelt juhtimas, kuni päris parem nurk lõpuks paremalt pilve alt tulnud tuulega pakstaagis üles märki glisseeris. Märgis olin kuues. Suutsin korraliku sõidu kokku panna, olles teist korda üles märki jõudes teine. Allatuulega andsin siiski ühe koha ära ja finišeerisin kolmandana. Kaldale tulles oli minu meel aga nüri, sest tahvli peal seisis, et olin viimases sõidus saanud hoopis valestardi,“ oli Rammo pettunud.

Laser Radiali eilsed sõidud lõppesid Anna Pohlakule (TJK) 12. ja 17. kohaga ning tema hoiab praegu 26. asetust.

Standardil juhib endiselt hollandlane Nicholas Heiner ja Radialil taanlanna Sarah Gunni Toftedal.
Laser Radial klassi meeste seas, kellele Aarhusis toimuvad koos nii maailma- kui Euroopa meistrivõistlused, lõpetas Tavo Annus (ROPK) eilsed sõidud 64. ja 58. kohaga ning on 48. positsioonil. Liidriks on poolakas Marcin Rudawski.

Teisipäevani toimuvad regatil kvalifikatsioonisõidud, mille tulemuste alusel jagunetakse kolmapäevast algavateks finaalsõitudeks kuld- ja hõbegruppi. Võistlus lõppeb reedel, 24. juulil.