Optimist klassis saavutas regatil esikoha Pärnu Jahtklubi poiss Keith Luur. Teise koha purjetas välja Kaarel Paal (ESS Kalev Jahtklubi) ning kolmandaks tuli Hendrik Holtsmann (PJK). Neidude arvestuse võitis lätlanna Agija Elerte, alla 13 aastaste seas oli edukaim Holtsmann ning U13 tüdrukute hulgas Helen Ausman (KJK). Eesti Karika kõrgeima koha sai Luur, teise Paal ning kolmanda Elerte.

Zoom8-l oli Pärnus parim Jakob Haud (Rein Ottosoni Purjespordikool). Teise lõpptulemuse saavutas Julius Hendrik Tarand (ROPK). Kolmanda koha sai Markus Kruus (Tallinna Jahtklubi) ja parim tüdruk oli Kristina Erisalu (Haapsalu Purjespordikool). Eesti karikasarja esikoha teenis välja Haud. Teiseks tuli Marie Pihlas (SMS) ning kolmandaks Sander Puppart (SMS).

Steven Adusoo (ROPK) sai esimese koha Laser 4.7 paadiklassis Mihkel Šesterikovi (SMS) ja Bo Aaron Kooseri (ROPK) ees. Neidude arvestuse parim oli Maris Seersant (TJK). Eesti Karika üldvõitja on Šesterikov, järgnemas Mikael Ristmets (ROPK) ja Daniel Tõevälja (ROPK).

Optimist klassis võistles regatil 65, Zoom8-l 28 ning Laser 4.7-l 21 sportlast.

Kokku peeti Pärnu Sügisregatil 7 võistlussõitu. Regati korraldas Pärnu Jahtklubi koostöös Eesti Jahtklubide Liiduga.