Optimistil seilavate noorimate roolimeeste seas oli esimene võistluspäev kõige edukam Kaarel Paalile (ESS Kalev Jahtklubi). Teiseks on hetkeseisuga asetunud Keith Luur (Pärnu Jahtklubi) ning kokku 82 sportlase seas on kolmas Joosep Laus (Saaremaa Merispordi Selts).

Zoom8 paadil on juhtimas Juuso Roihu (Tallinna Jahtklubi), järgnemas Martin Hedman (Rein Ottosoni Purjespordikool) ja Oliver Olmaru (KJK). Klassis võistleb 29 noorpurjetajat.

Laser 4.7 klassis seilava 16 sportlase konkurentsis on hetkel liidriks August Luure (Noblessneri Jahtklubi). Teist asetust hoiab Dan Talv (PJK), kolmas aga on Mihkel Šesterikov (SMS).

Pärnus karikasarja arvestuse väliselt võistlevas Laser Radial klassis omab hetkel liidripositsiooni lätlane Davis Andersons Uku Kuusmaa (Haapsalu Purjespordikool) ja Liina Kolki (SMS) ees. Laser Radialil stardib kokku 6 purjetajat.

Klassides Optimist, Zoom8 ja Laser 4.7 selguvad Pärnu Sügisregatil ühtlasi EJL Olümpiapurjetamise Eesti karikasarja võitjad.

Pärnu Sügisregati korraldab Pärnu Jahtklubi koostöös Eesti Jahtklubide Liiduga. Laupäeval on sõidud planeeritud algusega kell 12 ning pühapäeval kell 11. Võistlusseeria jooksul plaanitakse kõigis klassides pidada 8 võistlussõitu.