Karl-Martin Rammo jätkab puhta sõiduvõitude seeriaga liidrina Laser Standard klassis. Teine on endiselt Tavo Annus, kuid kolmandale kohale on tänaste sõitude järel kerkinud Georg Haud.

Ka Laser Radial klassis on esikoha säilitanud Läti purjetaja Estere Kumpina. Teisel kohal püsib Silver Vahstein, kolmandaks on aga tõusnud Peeter Kaju.

Laser Standard ja Laser Radial klasse ootavad homme hommikul ees viimased kvalifikatsioonisõidud, millele pärastlõunal algusega kell 14 järgnevad Pärnu Jahtklubi ees jõel seilatavad poolfinaalid ja finaalid. Neid sõite kommenteerivad huvilistele purjetajad Rimo Timm ja Taavi Valter Taveter.

Kahemehe skiff-paadil 49er juhivad võistlust kindlakäeliselt vennad Juuso ja Henri Roihu. Lenart Kivistik ja Taavi Siilbek on teisel kohal ning väiksema, 49erFX taglasega sõitvad Jasper Rufus Rytövaara ja Tobias Reiter kolmandad.

RS Feva paadiklassis jätkavad võistluse liidritena Angeliina Maria Isabel Õunap ja Lisbeth Taggu. Romi Safini ja Britta Maipuu käes on endiselt teine positsioon, kolmandale reale on aga tõusnud Mia Marin Lilienthal ja Richard Marcus Arge.

29er klassis hoiavad juhtpositsiooni enda käes Helen Pais ja Helen Ausman. Veronika Kuvatova ja Hannah Tuulas järgnevad neile teisel ning Katariina Roihu ja Johanna Triinu Kažjava kolmandal kohal.

F18 klassis juhivad seni kõik sõidud ära võitnud Andres Laul ja Ain Roosma. Järgnevad Siim Maivel ja Kristjan Kookmaa teisena ning Lauri Liipa ja Kristjan Kotkas kolmandana.