RS Feva klassis peeti ühtlasi maha Eesti meistrivõistlused. Kullale õnnestus kolme sõidu kokkuvõttes purjetada Georg Haudil ja Jaan Erik Pihelil (Rein Ottosoni Purjespordikool), hõbemedalid riputati kaela nende klubikaaslastele Robert Anissimovile ja Villem Ossipile ning pronksi väärilist taset näitasid Aleksander Muru ja Johannes Muru (Saaremaa Merispordi Selts). Noorte Eesti meistrid on Anissimov ja Ossip Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepa (ROPK) ning Johanna Saarekese ja Oskar Seemani (Pärnu Jahtklubi) ees. Karikasarja esikoht kuulub samuti Haudile ja Pihelile. Teise koha saavutasid kokkuvõttes Juuso Roihu ja Henri Roihu (Tallinna Jahtklubi) ning kolmanda Tammiste ja Sepp.

Laseri purjetajad sõitsid vaatamata erinevatele oludele - eile tugev ning täna nõrk tuul - väga stabiilselt. Neli sõiduvõitu tõid regati esikoha Karl-Martin Rammole (ROPK/TJK), teised finišitulemused andsid teise koha Argo Vooremaale (ESS Kalev Jahtklubi) ning kolmandaks seilas end eranditult kolmandate kohtade seeriaga soomlane Mattias Lindfors. Juunioridest oli tugevaim Sten-Mark Bachmann (ROPK). Eesti Karika võitis Laseril aga Patrick Abner (ROPK) Vooremaa ja Bachmanni ees.

Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) oli konkurentsitult võistluse parim Finn klassis. Teise koha vääriliselt seilas Heiko Eesalu (ROPK) ning Juhan Idnurm (KJK) jäi kolmandaks. Karikasarja kokkuvõttes järgneb Karpakile ja Eesalule Lauri Väinsalu (ROPK).

Kahepaadil 470 purjetanute hulgas ületasid finišiliini kõigis võistlussõitudes parimatena Marjaliisa Umb ja Elise Umb (Purjespordiselts Maru). Teise auhinna teenisid välja Maria Veessaar ja Mari Põldmaa (TJK) Merit Kaalu ja Martin Kaalu (ROPK) ees. Eesti Karika lõplikus paremusjärjestuses on Umbide ning Kaalude paatkondade järel kolmandad Veessaar-Põldmaa.

Purjelaudadele õnnestus eilses tormises ning tänases vaikses tuules pidada kokku 3 võistlussõitu. RS:X meestest sai võidu Johannes Ahun (Noblessneri Jahtklubi), viimase nõrga tuule sõiduga aga õnnestus teiseks tõusta Kevin Jakobsonil (Noblessneri JK). Kolmanda lõppkoha sai Henri Kaar (Team Extreme). Naiste ja alla 19 aastaste seas oli kindlalt parim Roland Mik (ROPK). Teine koht kuulub Betti Vainkülale (Noblessneri JK) ja kolmas Kaarel Kotkasele (Jahtklubi Dago). Meeste karikavõitja on samuti Ahun, järgnemas Kaar ning Jakobson, naiste ja U19 klassis aga positsioneerus Miku kannul teiseks Benjamin Siirak (Noblessneri JK) ning kolmanda koha pälvis Vainküla.

Techno 293 purjelaual võitis regati alla 15 aastaste seas Karl-Erik Saarm Battery Tallinna Purjelauakoolist, järgnemas Karl Gregor Baumann (Noblessneri JK) ja Kaisa Potisepp (BTPLK). Sarja kokkuvõttes aga alistas Baumann Saarmi ning kolmandaks tuli Keit Järve (Noblessneri JK). Alla 17 aastaste hulgas läks Tallinna Nädala esikoht lõunanaabritele – parimaks osutus lätlane Kristaps Keidans Rainer Kasekivi (BTPLK) ja kaasmaalase Kristians Krauklise ees. Kasekivile kuulub ka Eesti Karika esikoht Keidansi ning Karl Kaski (BTPLK) ees.

Võistlemas oli ühemehepaatidest Laseril 11 ja Finnil 3 sportlast, kahepaatidest RS Feval 16 ja 470-l 6 paatkonda, purjeluadadest Techno 293 U15 klassis 7, U17 klassis 7, RS:X U19 ja naised klassis 3 ning RS:X mehed klassis 4 laudurit.

Tallinna Nädala purjeregati näol on tegemist pikaajaliste ajalooliste traditsioonidega võistlusega. Regatt toimus mitmeid aastaid suure rahvusvahelise võistlusena juba Teise maailmasõja eelses Eesti Vabariigis. Nõukogude ajal oli suurimaks Tallinnas peetud iga-aastaseks regatiks Balti regatt. 1991. aastast kannab võistlus nime Tallinna Nädala regatt. Mitmetel aastatel on Tallinna Nädala regatt olnud suurim Tallinnas peetud regatt, kus osalenud ka arvukalt purjetajaid meie naaberriikidest. Tänavu oli ühtlasi regati juubeliaasta – võistlust peeti juba kahekümnendat korda.