Päev rannas ja merel algas suhteliselt tuulevaikselt. Hiljemalt kella 11.30-ks said aga võistlejad siiski stardijoonele ning algas heitlus päeva parimate tulemuste peale.

Eilse päeva veel liidripositsioonil lõpetanud poolakas Pawel Tarnowski (POL 182) oli sunnitud esimese sõidu järel tunnistama finišiprotokollides alles 10. kohta, mis tulenes peaasjalikult stardijoonele hilinemisest. Järgneva sõidu puhul mees miskit juhuse hooleks ei jätnud – sihikindlalt kindlustas purjelaudur endale teise sõidu esimese koha ning jätkuva liidripositiooni võistluste üldarvestuses.

Päeva tulemustega jäi kindlasti rahule võistluste hetke teine mees, Kieran Martin (GBR 926). Päeva kahe sõidu tulemusteks vastavalt 2. ja 4. koht ning vahemaa esimese koha järel vähendatud 1 punkti võrra. Võistluste kolmandat kohta hoiab enda käes itaallane Mattia Camboni (ITA 88).

Ka võistluste naistearvestuses käis esimese ja teise koha vahel tihe rebimine. Kolmanda võistluspäeva tulemustes nii hetke sarja liidrile Veronica Fanculli`le (ITA 82) kui ka Neomi Cohen`ile (ISR 7) kirjas ühe sõidu võit ja 2. koht. Kokkuvõttes jätkab siiski 4-punktilise edumaaga liidripositioonil Veronica Fanciulli. Eilsete sõitude järel teiselt kolmandale kohale langenud Basia Dmuchowska (POL 118) tänaste sõitudega oma tulemusi ei paranda, vaid venitab vahemaa esimese kohaga 11 punktini.

Võistlustel osalev ainus eestlane Betti Vainküla (EST 212, Team Extreme) sõitis päeva mõlemad kaks sõitu 19-ndaks, mis tagas võistluste üldarvestuses 18. koha.

NeilPryde RS: X Euroopa Noorte Meistrivõistlused jätkuvad juba homme, 5. juulil ning kestavad kuni laupäevani (k.a).