Baltimaade olulisimale võistlusele on kohale sõitnud nii rootslasi, soomlasi, lätlasi, leedulasi kui ka võistlejad Poolast. Kahjuks ei võimaldanud aga tänane ilm ühtegi starti, seega algavad tiitlivõistlused 52 registreerunu jaoks homme.

Juba kaheteistkümnendat aastat Tallinnas kulmineeruva tiitlivõistluse finaaletapp saab olema huvitav.

Lätis ja Leedus toimunud etappide järel liidripositsiooni hoidva 2010 a. formula Põhjamaade meistri Martin Ervini edumaa lätlase Janis Preissi ees on üks punkt. Preiss on kõigist seni toimunud Baltic Cup'idest osa võtnud ning tulnud aastatel 2005-2008 sarja üldvõitjaks.

"Mulle meeldib Eestis. Siin on väga kõrge tasemega formulistid ja nendega on hea võistelda", tunnistab Preiss.  

Kumb kahest suurmehest duelli võitjaks osutub, selgub pühapäeval.

Häid sõite võib oodata ka Eesti noortelt formulistidelt. Juuniorite esikohta ja üldarvestuse 6. kohta hoidev John Kaju on sel hooajal edukas olnud ka välisvõistlustel. Põhjamaade meistrivõistlustelt Norras naasis noormees üldarvestuse 7. kohaga.

Koos Baltic Cup'iga toimub ka formula Eesti meistrivõistluste finaaletapp. Esimest kohta hoiab hetkel Martin Ervin. Ühepunktiliste vahedega järgnevad talle Toomas Mölder (EST 44) ja Johannes Ahun (EST 99).

Homne ilmaprognoos lubab tiitlivõistlustele soodsat edelatuult kiirusega 7-8 m/sek. Võistluste start antakse kell 13.00.