Viis päeva kestnud regatt purjetati pea suvistes tingimustes ning kokku peeti 7 sõitu. Regati võidu võttis Suurbritannia tiim Blue Haze Ivan Bradbury juhtimisel, kelle sõitude tulemuste seerias olid kohad 17-4-1-1-7-4-2. Üks halvima sõidu mahavise andis neile kokkuvõtteks 19 punkti. 39 punktiga sai teise koha Venemaa jaht Annapurna, roolis Anatoly Loginov ning 41 punktiga hõivas kolmanda poodiumikoha samuti meeskond Venemaalt - Strange Little Girl, mille roolis Dimitry Samokhin.
Mihkel Kosk, Draakon AAB-FUN Cannes'is
Möödunud aasta avamerepurjetamise ORC klassi C grupi Euroopa meistri Mihkel Koski Draakon AAB-FUN, mille meeskonnas veel Niklas Jansson ja Catherina Gylliny, jäi kolmandast kohast vaid ühe punkti kaugusele sõites välja seeria 9-22-2-3-15-1-12 ja pälvides sellega ka Rahvusvahelise Draakon klassiliidu kõrgendatud tähelepanu.
Draakon AAB-FUN EST-17 Cannes'is

Regatti kokkuvõtvas artiklis kirjutati noore Eesti meeskonna kohta: „Eraldi äramärkimist väärib EST-17 AAB-Fun, mille roolis Mihkel Kosk ja meeskonnas Niklas Jansson ning Catherina Gylliny, kes lõpetas regati suurepärase 4. kohaga. See noor meeskond on klassis uustulnuk ning kuigi Mihkel on võitnud Euroopas regatte suurel kiiljahil, on AAB-Fun nüüd "kuum" meeskond, keda tuleb jälgida."

Niklas Jansson (vasakul) ja Mihkel Kosk (keskel)