2010. aasta Marinepool Melges 24 maailmameistrivõistlustele on oodata enam kui 80 võistkonda 25 erinevalt maalt, tänaseks on registreerunud 29 tiimi 11-st riigist.

5.-12. augustini Tallinna lahel peetavaid võistlusi korraldab Kalevi Jahtklubi koostöös Soome-Eesti Melges 24 Klassiliiduga.

„Melges 24 klass on Marinepoolile ideaalne partner. See on üks võistlusjanulisemaid klasse maailmas, mida on lahe nii sõita kui ka vaadata, mis ühtviisi nõudlik nii võistlejate kui ka varustuse suhtes. Ja niivõrd tiheda konkurentsi puhul kui Melgestel võib saada määravaks hoolikalt tehtud ettevalmistus ja riietus. Pole siis ime, et paljud tiimid selles klassis kasutavad Marinepooli riideid," selgitas Marinepooli kommunikatsioonijuht Christoph Stadler.

Marinepool, mille peakontor asub Saksamaal, Münchenis ja kolm tütarettevõtet Eestis, kuulub professionaalsete purjetamisriiete, -kingade ja aksessuaaride tootmises maailma esiviisikusse omades 2000 edasimüüjat ja ostukohta kokku 38 riigis.

Melges 24 maailmameistrivõistlustele registreerumine algab 4. augustil, proovisõidud toimuvad 5. ja 6. augustil. 12 kavas olevat sõitu meistritiitlile peetakse laupäevast, 7. augustist kuni neljapäeva, 12. augustini.