Optimist klassis tõusis täna liidriks Radvilas Januolis Leedust. Teisele kohale platseerus eilne liider Martins Atilla Riia Jahtklubist ning kolmandal kohal on parima eestlasena Keith Luur Pärnu Jahtklubist.

Zoom8 klassis on esikohal tänavune Zoom8 klassi Euroopa meister Jakob Haud Rein Ottosoni Purjespordikoolist. Võrdse punktide arvuga on teisel ja kolmandal kohal Marie Pihlas Saaremaa Merispordi Seltsist ning Haudi klubikaaslane Juulius Hendrik Tarand.

Laser 4,7 klassis hõivasid esikolmiku ROPK kasvandikud. Esimesel kohal on Bo Aaron Kooser, teine Daniel Tõevälja ning kolmas Steven Adusoo. Laser Radial klassis näitavad tugevat taset meie külalised Lätist, Leedust ja Soomest. Esikoht kuulub täna kõik sõiduvõidud võtnud Viktorija Andrulytele Leedust, teiseks platseerus Monika Mikkola Soomest ning kolmas on parima eestlasena Anna Pohlak Tallinna Jahtklubist.

Laser Standard klassi esikolmiku on hõivanud Karlid. Esikohal on täna kaks sõitu võitnud Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK), teine Kaarel Kruusmägi (SMS) ning kolmas on Kaarle Tapper Soomest.

Kahemehe paadiklassis 29er on liidrikohal täna kõik kolm sõitu võitnud Alexander Grönblom ja Martin Mikkola. Tallinna Jahtklubi purjetajad Juuso ja Henri Roihu asuvad teisel positsioonil ning Cecilia ja Catharina Sandman hoiavad kolmandat kohta.