Tänane päev algas tuule ootamisega, kuna hommikul puhunud kerge maatuul vaikis varasel ennelõunal. Võistlejatel ei tulnud õnneks kaua oodata ning merebriisi saabudes võeti edasilükke lipp mastist alla eesmärgiga kell 14 merel startida. Esimese sõidu ajal oli tuult vaid napid 4 m/s, kuid päeva peale merebriis tugevnes ning teise sõidu ajal oli juba tuule kiirus 6 m/s.

Anna Pohlak (Tallinna Jahtklubi) teenis tänastes sõitudes 25. ja 6. koha ning on üldarvestuses 74. kohal. Anne-Mari Luik (Rein Ottosoni Purjespordikool) sai kirja 32. ja 45. koha ning on sellega üldkokkuvõttes 90. kohal.

Liina Kolk (Saaremaa Merispordi Selts) finišiseeris täna 57. ja 63. kohaga ning on üldkokkuvõttes 126. kohal. Katri Plooman (TJK) lõpetas tänased sõidud 45. ja 55. kohaga ning on kokkuvõttes 127-s.

Regati liidriks on endiselt väga stabiilselt sõitev hiinlanna Xu Lijia, teiseks on tõusnud Pekingi olümpiahõbe leedulanna Gintare Scheidt.

Alanud maailmameistrivõistlused on Laser Radial klassile 2012 Londoni Olümpiamängude teiseks kvalifikatsiooniregatiks detsembris Austraalias peetud 2011. aasta olümpiaklasside maailmameistrivõistluste järel. Kui 2011 MM-il jagati välja 75% Olümpia riigikohtadest, siis nüüd võistlevad veel mitte kvalifitseerunud maad , nende hulgas Eesti, võistlema ülejäänud 25% ehk 9 riigikoha nimel.

MM-i võistlussõidud kestavad pühapäeva, 20. maini.