Finnil seilavale Deniss Karpakile (Karpak Sailing Team) oli päev igati edukas – sportlane esines tõusvas joones, saavutades võistlussõitudes 16., 8. ja 5. koha ning tõusis eilsega võrreldes tervelt kaheksa asetuse võrra, positsioneerudes 17. kohale. Samas paadiklassis võistlev Lauri Väinsalu (Rein Ottosoni Purjespordikool) purjetas välja 37., 32. ja 41. finišitulemuse ning on 39. kohal. 59 mehe hulgas juhib endiselt britt Ben Ainslie.

Laseril kuldlaevastikku kvalifitseerunud Karl-Martin Rammo (ROPK/Tallinna Jahtklubi) purjetas esimestes finaalsõitudes 51. ja 40. koha vääriliselt ning on hetkeseisuga 124 mehe seas 46. positsioonil. Hõbegrupis purjetav Argo Vooremaa (ESS Kalev Jahtklubi) aga tuli täna 12. ning 8. ja on kokkuvõttes 66. kohal. Esikohale on tõusnud Austraalia purjetaja Tom Slingsby.

Marjaliisa Umbile ja Elise Umbile (Purjespordiselts Maru) tõi neljas võistluspäev 470 naiste klassis juurde 38. ja 34. koha ning kokkuvõttes on õed 46 paatkonna seas 39. positsioonil. Liidriks on tõusnud täna kaks esikohta võtnud Uus-Meremaa naiskond Jo Aleh – Olivia Powrie.

49er’il olid Tõnis Haaveli ja Lenart Kivistiku (Noblessneri Jahtklubi) tänaseks saagiks hõbefliidi 20. ja 16. koht ning samuti üks mittefinišeerimine. Paatkond asetub 64 tiimi seas 46ndaks, juhivad austraallased Nathan Outteridge – Iain Jensen.

Klassi Laser Radial hõbelaevastikus võistlev Anne-Mari Luik (ROPK) sai 25. ja 27. sõidutulemuse ning 91 naise üldarvestuses on sportlane sellega hoidmas 74. kohta. Liidripositsiooni on uuesti kätte võidelnud belglanna Evi van Acker.

Avaseeria kestab reedeni ning võistlus lõppeb laupäeval, mil iga klassi 10 parimat purjetavad medalisõidus.