Eilsega sarnastes keskmise tuule oludes kuulus Finn klassi kuldgrupis võistlevale Deniss Karpakile (KST) täna üks 22. sõidutulemus ning paraku ka üks valestart ning kokkuvõttes on sportlane hoidmas eelviimase võistluspäeva eel 20. kohta. Sama paadiklassi hõbelaevastikus on Lauri Väinsalu (ROPK) tänaste 3. resultaadi ja samuti ühe valestardiga positsioneerunud 68 mehe seas 38ndaks. Juhib britt Giles Scott.

Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) täiendas oma tulemuste seeriat kuldfliidi 25. ning 50. kohaga ning on 113 mehe konkurentsis hetkel 28sas. Liidripositsioonil on horvaat Tonci Stipanovic.

Laser Radial klassis seilas Anna Pohlak (TJK) täna välja kuldgrupi 23nda ja 25nda koha ning on üldkokkuvõttes 55 naise hulgas praegu 24. positsioonil. Hõbelaevastikus aga finišeeris Anne-Mari Luik (ROPK) 9nda ja 5ndana ning paikneb 36. kohal. Liidriks on Radialil hollandlanna Marit Bouwmeester.

Homme lõpule jõudvasse kuld- ja hõbegrupi sõitude seeriasse võeti kaasa viiest sõidust koosnenud kvalifikatsiooniseeria lõppkoht. Kuld- ja hõbegrupi seeria sisaldab kuute võistlussõitu, millest üks kuulub mahaarvamisele. Regati kolmas etapp moodustub medalisõitude seeriast, kuhu pääsevad kümme paremat, võttes kaasa kuldgrupi seeria punktid. Medalisõitude seerias on kaks sõitu ning need annavad sportlastele topeltpunktid.

Purjetamise maailma karikas koosneb neljast etapist. Sarja avaregatt peeti 2.-8. detsembril Austraalias Melbourne'is, teine etapp aga 26. jaanuarist 2. veebruarini Miamis. Hispaanias 1.-6. aprillini toimunud Palma regatt oli eelviimaseks etapiks ning sari lõppeb Prantsusmaal Hyeres'is 22.-27. aprillil toimuva võistlusega.