Karpak (KST) finišeeris Finn klassi ainsas, keerutavas ning järjest vaikivas tuules peetud sõidus teisena ning ongi seega kokkuvõttes praegu 60 mehe seas hoidmas 2. asetust. Lauri Väinsalu (ROPK) aga alustas kohaga 13 ning on ka kokkuvõttes 13. positsioonil. Klassis on juhtimas itaallane Filippo Baldassari.

Laser Standardil olid Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) saagiks sõitude 31., 8. ja 33. koht ning sportlane läks sellega kokkuvõttes 102 võistleja konkurentsis 48. kohale. Esikoha on hõivanud austraallane Tom Burton.

Laser Radial klassis purjetav Anne-Mari Luik (ROPK) lõpetas tänased sõidud 28., 27. ja 20. kohaga ning kokkuvõttes on ta 47 võistleja hulgas 26. kohal. Samas võistlusklassis tuli Anna Pohlak (TJK) kohtadele 34, OCS (valestart) ja 10 ning hoiab 35. asetust. Laser Radial klassis on avapäeva järel juhtpositsioonil soomlanna Tuula Tenkanen.

Võistluse kvalifikatsiooniseeria koosneb kuuest sõidust, millest üks kuulub mahaarvamisele. Järgnevasse kuld- ja hõbegrupi sõitude seeriasse võetakse kaasa kvalifikatsiooniseeria punktid ning see sisaldab omakorda kuute võistlussõitu. Regati kolmas etapp moodustub finaalsõidust, kuhu pääsevad kuus paremat, võttes sinna kaasa kuldgrupi seeria lõppkoha.

EUROSAF Champions Sailing Cup koosneb viiest etapist: Garda Trentino Olympic Week nime kandev võistlus Itaalias Riva del Garda's 8.-12. mail, Delta Lloyd regatt Hollandis Medemblik'is 21.-25. mail, Sail for Gold regatt Suurbritannias Weymouth'is ja Portland'is 8.-12. juunil, Kieler Woche regatt Saksamaal Kiel'is 22.-26. juunil ning finaaletapina ühtlasi Euroopa purjetamishooaja lõppu tähistav Semaine Olympique Francaise nimeline võistlus Prantsusmaal La Rochelle'is 9.-13. oktoobril.