Finnid täna tuulevaikuse tõttu purjetada ei saanud ning seega läheb Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) homme neljandalt kohalt medalisõitu. Esikohal on hetkel ameeriklane Zach Railey, kelle edu Karpaki ees on 12 punkti. Samas klassis võistelnud Lauri Väinsalu (Rein Ottosoni Purjespordikool) lõpetas regati 16. kohaga 46 purjetaja hulgas.

Marjaliisa Umb ja Elise Umb (Purjespordiselts Maru) said naiste 470 klassis kirja täna 9. finišikoha ning paiknevad endiselt 7. positsioonil. 19 naiskonna seas on liidriks ameeriklannad Erin Maxwell ja Isabelle Farrar, kelle edumaa Umbide ees enne medalisõitu on 29 punkti.

Laser klassis täna võistlussõite ei peetud ja nii lõpetasid regati Karl-Martin Rammo (ROPK/Tallinna Jahtklubi) ja Argo Vooremaa (ESS Kalev Jahtklubi) vastavalt 17. ja 22. kohaga 102 võistleja seas. Medalisõitu läheb liidrina sakslane Simon Grotelüschen.

Purjelaua RS:X naiste klassis on Ingrid Puusta (Noblessneri Jahtklubi) tänaste sõidutulemustega 6 ja 22 lõpetanud regati 27 naise hulgas tubli 11. kohaga, jäädes sellega esimesena medalisõidust välja. Liider on austraallanna Jessica Crisp.

Meeste RS:X purjelaual on Johannes Ahun (Noblessneri JK) lõpetanud regati 17. kohaga, tema tänased finišitulemused olid 28 ja 8. Henri Kaar (Team Extreme) tuli kohtadele 21 ja 14 ning on kokkuvõttes 20. positsioonil. Kevin Jakobsoni (Noblessneri JK) sõidukohad olid täna 5 ja 20 ning kokkuvõttes tähendab see 22. kohta. Roland Mik (ROPK) on regati lõpetanud 38. kohaga, täna sõitis ta välja 41. ja 31. koha. Poolakas Przemyslaw Miarczynski on 44 võistleja seas liider enne medalisõitu.

Tõnis Haavel ja Lenart Kivistik (Noblessneri JK) täna ekstreermpurjekal 49er tuulevaikuse tõttu sõita ei saanud ning lõpetasid regati 26. kohaga 48 paatkonna seas. Esikohalt lähevad medalisõitu taanlased Peter Krüger Andersen ja Nicolai Thorsell.

Laser Radialil Anne-Mari Luige (ROPK) täna samuti sõita ei saanud ja lõpetas regati 23. kohaga 51 naise hulgas. Juhtpositsioonil on Paige Railey USA-st.