Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) sai tänastes kvalifikatsioonigrupi sõitudes kirja 8. ja 19. tulemuse ning on kokkuvõttes 170 mehe konkurentsis hetkel 26. kohal.

Kaarel Kruusmägi (Saaremaa Merispordi Selts) finišeeris tänastes sõitudes 29. ja 34. kohal, tema on kokkuvõttes langenud 63. kohale.

Argo Vooremaa (ESS Kalev Jahtklubi) tänasteks sõidutulemusteks olid 38 ja 26, millega ta langes üldjärjestuses 77. positsioonile.

Avapäeva järel juhtima asunud austraallane Tom Slingsby jätkab esikohal. Temast 9 punkti kaugusel on rootslane Rasmus Myrgren ja 14 punkti tagapool austerlane Andreas Geritzer ning horvaat Tonci Stipanovic.

Võistluste kava järgi on plaanis alustada 8. mail finaalsõitudega kolmes finaalgrupis vastavalt kvalifikatsiooniseerias välja sõidetud üldjärjestusele.

Alanud maailmameistrivõistlused on Laser klassile 2012 Londoni Olümpiamängude teiseks kvalifikatsiooniregatiks detsembris Austraalias peetud 2011. aasta olümpiaklasside maailmameistrivõistluste järel. Kui 2011 MM-il jagati välja 75 % olümpia riigikohtadest, siis nüüd asuvad veel mitte kvalifitseerunud maad võistlema ülejäänud 25 % nimel. Eestile tagasid juba detsembris Perthis olümpiakoha Karl-Martin Rammo ja Argo Vooremaa tulemused.

MM-i võistlussõidud kestavad neljapäeva, 10. maini.