Laser Standard klassis võistlev Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) avas vihma ning päeva esimesel poolel puhunud nõrga, kuid hiljem veidi tugevnenud tuule tingimustes tulemusseeria oma kvalifikatsioonigrupi kohtadega 14, 9 ja 6 ning on kokkuvõttes asetunud hetkel 70 mehe seas 14. positsioonile. Samas paadiklassis olid Kaarel Kruusmägi (SMS) tänaseks saagiks 15., 27. ja 18. resultaat ning sportlane paikneb sellega avapäeva järel 42. kohal. Juhib austraallane Tom Burton.

Anne-Mari Luik (ROPK) teenis klassis Laser Radial välja tulemused 29, 32 ja 30 ning hoiab hetkeseisuga 41 naise konkurentsis 32. positsiooni. Kõige paremini on võistlust alustanud Suubritannia purjetaja Alison Young.

Võistluse kvalifikatsiooniseeria koosneb kuuest sõidust. Järgnevasse kuld- ja hõbegrupi sõitude seeriasse võetakse kaasa kvalifikatsiooniseeria punktid ning see sisaldab omakorda kuute võistlussõitu. Regati kolmas etapp moodustub medalisõidust, kuhu pääsevad kuus paremat, võttes sinna kaasa kuldgrupi seeria lõppkoha või finaalsõidust neile, kes medalisõitu ei kvalifitseerunud.