Medemblikis valitsesid täna üpris rasked tingimused - ilm oli külm ja vihmane ning puhus väga muutlik loodetuul.

Laser Standard klassi kuldlaevastikus purjetas Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) tänasel kolmandal võistluspäeval üle finišiliini 7nda, 23nda ja 19ndana ning on kokkuvõttes 70 mehe seas 14ndal positsioonil. Sama klassi hõbefliidis olid Kaarel Kruusmägi (SMS) saagiks 28., 30. ja 38. koht ning sportlane omab hetkeseisuga 56. asetust. Esikohal paikneb austraallane Tom Burton.

Anne-Mari Luik (ROPK) sõitis täna Laser Radial klassi kuldgrupis kohtadele 24, 24 ja 18 ning on 41 võistleja hulgas 24. positsioonil. Juhtimas on Suurbritannia purjetaja Alison Young.

Homme jätkub kuld- ja hõbegrupi sõitude seeria. Regati kolmas etapp aga moodustub laupäeval toimuvast medalisõidust, kuhu pääsevad kuus paremat, võttes sinna kaasa kuldgrupi seeria lõppkoha.

EUROSAF Champions Sailing Cup koosneb viiest etapist: Garda Trentino Olympic Week nimeline võistlus, mis peeti Itaalias Riva del Garda's 8.-12. mail, Delta Lloyd regatt Hollandis Medemblik'is 21.-25. mail, Sail for Gold regatt Suurbritannias Weymouth'is ja Portland'is 8.-12. juunil, Kieler Woche regatt Saksamaal Kiel'is 22.-26. juunil ning finaaletapina ühtlasi Euroopa purjetamishooaja lõppu tähistav Semaine Olympique Francaise nimeline võistlus Prantsusmaal La Rochelle'is 9.-13. oktoobril.