Anna Pohlak tegi avapäeval väga korraliku tulemuse. Teise sõidu lõpetas Anna tugeval 10. kohal. Kokkuvõttes andis kahe sõidu tulemus esimese võistluspäeva lõpuks 75. sportlase seas 25. koha. Laser Radial klassi liidriks on hollandlanna Maxime Jonker.

Laser Standard klassis, kus eestlastest on hetkel parim Karl-Martin Rammo, on 56. kohal Georg Haud ning 67. kohal Martin Aruja. Klassi liider on horvaat Filip Jurišic. Finn klassis on avapäeva järel eestlaste esinumber Deniss Karpak olles 17. ning samas klassis võistlev Taavi Valter Tavater on 36. kohal. Liidripositsioonil on inglane Ed Wright. Juuso ja Henri Roihu on 49er klassis 53. kohal ja klassi esikoht kuulub avapäeva lõpus Logan Dunning Beckile Uus-Meremaalt.

Euro Cup sarjas 29er klassis võistelnud Kaarel Paal ja Mihkel Paal Kalevi Jahtklubist jõudsid lõpptulemusena 60. kohale ning samas klassis purjetanud Märten Mikk ja Melvin Aasav Tallinna Jahtklubist olid 73. kohal. Kokku võistles antud paadiklassis 118 purjekat. Klassi võitjateks tulid norrakad Mathias Bereth ja Alexander Franks-Petty, kes edastesid teiseks jäänud soomlaste paatkonda selge vahega.

Regati formaat oli seekord veidi eriline. Kolme päevaga peeti 12 sõitu. Mahaarvamisele läks ainult üks sõit. Eesti poisid tegid positiivse regati ja võrreldes eelmise Euro Cup etapiga oli edasiminek silmnähtav.

Samuti Euro Cup sarjas toimunud Laser Radial klassi sõitudes jõudsid Keith Luur Pärnu Jahtklubist 30. kohale ja Henri Silluta Kalevi Jahtklubist lõpetas 72. kohal. Kokku võistles antud klassis 174 paatkonda. Esikolmik moodustus seekord poolakatest - Tytus Butowski, Lukasz Machowski ja Mikolaj Silny.