Võistlusel asuvad starti ühepaatide Laser Radial, Laser Standard ja Finn ning kahepaatide RS Feva, 29er ja katamaraan Formula 18 sportlased. Ühepaatidele on tegemist tänavuse karikasarja avaetapiga, kahepaadid aga olid juba esimest korda võistlustules kahe nädala eest Pärnus. Viimastel asuvad RS Feva klassis juhtpositsiooni kaitsma Tavo Annus ja Katariina Mustasaar Rein Ottosoni Purjespordikoolist. 29er'il olid avaetapil parimad soomlased Victor ja Christoffer Silen, kannul Juuso ja Henri Roihu Tallinna Jahtklubist. Formula 18 klassis on sarja edetabeli liidrid Uku Kuusk ja Vitali Vladimirov Haapsalu Jahtklubist.

Kõigis klassides kokku osaleb etapil ligi 70 alust, kusjuures Finnil on regatile oodata rahvusvahelist seltskonda – Eesti meestele pakuvad konkurentsi USA purjetaja Gordon Lamphere ning venelane Mikhail Petriga.

Kalevi Jahtklubi meistrivõistlused korraldab ESS Kalev Jahtklubi koostöös Eesti Jahtklubide Liiduga. Võistlused avavad reedel kell 14:00 jahtklubis Kalevi Jahtklubi ülem Avo Tihamäe ja Eesti Jahtklubide Liidu juhatuse liige Toomas Tõniste.

Esimese võistlussõidu hoiatussignaal antakse reedel kell 16, laupäeval on sõidud planeeritud algusega kell 12 ning pühapäeval kell 11. Võistlusseeria jooksul plaanitakse kõigis klassides pidada 8 võistlussõitu.

Võistluse kodulehekülg: http://www.kjk.ee/index.php/1245

EJL Olümpiapurjetamise Eesti Karikas koosneb kokku kuuest regatist noorte- ja olümpiaklassidele. Eesti Karikas algas 31. maist 2. juunini Roomassaares toimunud Saaremaa Merispordi Seltsi regatiga. Teine etapp purjetati 14.-16. juunil Pärnu Purjetamisnädala raames, kolmandaks regatiks on aga Tallinnas toimuvad Kalevi Jahtklubi meistrivõistlused 28.-30. juunil. Neljas etapp, Tallinna Jahtklubi karikavõistlused peetakse 16.-18. augustil Lohusalus. Eelviimaseks osavõistluseks on 13.-15. septembril peetav Pärnu Sügisregatt ning viimaseks 20.-22. septembril aset leidev Tallinna Nädala regatt.