Reedest pühapäevani kestval regatil on võistlustules paadiklassid RS Feva, 29er ja F18. Hetkeseisuga on Saaremaa karikavõistlustele oodata kokku 36 paati 72 purjetajaga Venemaalt, Soomest ja Eestist.

RS Feva klassis on karikasarja avaetapi järel juhtimas Markus ja Marko Lilienthal (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi). Teiselt positsioonilt jahivad sarja võitu Tavo Annus ja Mikael Ristmets (ROPK) ning kolmandad on Tallinna Jahtklubi neiud Maris Seersant ja Johanna Poksi.

29er'il on liidriteks Juuso ja Henri Roihu (TJK) Georg Haudi ja Jaan Erik Piheli (ROPK) ning Paul Bogdanovi ja Karl Erik Rannu (TJK) ees.

Katamaraaniklassis F18 hoiavad sarja esikohta Uku Kuusk ja Aivar Soo (Haapsalu Purjespordikool), järgnemas Kevin Jakobson ja Raul Feld (Noblessneri Jahtklubi) ning Marko Smirnov ja Raul Aripmann (Eesti Katamaraanide Liit).

Saaremaa karikavõistlused korraldab Saaremaa Merispordi Selts koostöös Eesti Jahtklubide Liiduga. Võistlused avavatakse reedel kell 14 Roomassaare sadamas. Esimese võistlussõidu start antakse reedel kell 16, laupäeval on sõidud planeeritud algusega kell 12 ja pühapäeval kell 11.

Regati kodulehekülge saab jälgida siin.

EJL Olümpiapurjetamise Eesti Karikas koosneb kokku seitsmest regatist noorte- ja olümpiaklassidele. Eesti Karikas algas 25.-27. mail Roomassaares Saaremaa Merispordi Seltsi regatiga. Teiseks etapiks olid 15.-17. juunil Tallinnas aset leidnud Kalevi Jahtklubi meistrivõistlused, kolmandaks aga samuti Tallinnas toimunud Spinnakeri regatt 6.-8. juulil. Neljas osavõistlus sõidetakse 24.-26. augustil Roomassaares Saaremaa karikavõistlustel ja viies 31. augustist 2. septembrini Lohusalus Tallinna Jahtklubi karikavõistluste raames. Eelviimaseks etapiks on 14.-16. septembril peetav Pärnu Sügisregatt ning viimaseks 21.-23. septembril aset leidev Tallinna Nädala regatt. Noorimate klass Optimist võistleb kokku neljal regatil, teistes klassides peetakse kolm regatti. Kõigis klassides lähevad võistlussarja üldkokkuvõttes arvesse kolm paremat regatitulemust.