8.-14. augustini Pwllhelis peetud 29er MM-l purjetati nii vaiksetes kui tugevates tuultes. Maailmameistrivõistlustel osales kokku 193 paatkonda. Esimesel kolmel võistluspäeval purjetati kvalifikatsioonisõite selgitamaks kuld-, hõbe- ja pronksfliiti edasipääsejad. Kvalifikatsiooniseeria lõpptulemus võeti finaalseeriasse kaasa kui üks sõidutulemus.

Tallinna Jahtklubi purjetajad Juuso ja Henri Roihu lõpetasid kvalifikatsioonisõidud 24. kohaga ja said sellega õiguse finaalseeriat kuldfliidi 50 parema paatkonna seas purjetada. Finaalsõitudes olid meie poiste kohad 30, 37, 30, 49, 12, 3, 26, 33, 18, 18. Regati kokkuvõttes saavutasid vennad Roihud tubli 25. koha.

Maailmameistriteks krooniti austraallased Kyle O'Connell ja Tom Siganto ühepunktise eduga argentiinlaste Ignacio Varisco ja Federico Garcia ees. Pronksmedalid läksid Christopher Willifordile ja Wade Waddellile Ameerika Ühendriikidest.

Ardi ja Paul Bogdanov (TJK) jäid kvalifikatsioonide tulemusel napilt pronksfliiti ja lõpetasid regati 134. kohaga.

Mari-Ann Raud ja Maris Seersant (TJK), kes purjetavad 29eril koos esimest aastat, purjetasid regatil 143. kohale ning saavutasid tüdrukute arvestuses 24. koha.