Osalejaid oli saabunud Lätist, Eestist ja Venemaa erinevatest regioonidest. Etapi võitis Janis Preiss Lätist. Teise koha saavutas John Kaju Saarema Surfiklubist ja kolmandaks tuli Tristen Erik Kivi samuti Saaremaa Surfiklubist. Karl-Erik Saarm (Team Extreme) lõpetas tublil neljandal kohal ja Neeme Truumees (SSK) 7. positsioonil.

Tingimused kolmel võistluspäeval olid väga erinevad. Reedel oli pilves ja puhus vaikne maatuul, kasutati kõige suuremate purjede setti. Laupäev tõi päikese ja tugeva tuule, puhus ülemise piiri peal, tugevusega kuni 17 m/s. Kasutusele võeti kõige väiksemad (10 m2) purjed ja uimed. Pühapäev oli pisut vaiksem.

"Kokkuvõttes siis kolme päevaga 10 sõitu, olematust tuulest kuni high endini. Seega oli võimalik kõik asjad läbi testida ja usun et olen jälle targem ja loodetavasti ka grammi kiirem," võttis Kaju nädalavahetuse kokku.

Noorte (U20) arvestuses saavutasid eestlased lausa kolmikvõidu. Esimene oli Tristen Erik Kivi, teine Karl-Erik Saarm ja kolmas Artur Kaiküll (Team Extreme).