RS Feva klassis tõid 11 punkti nii üld- , U18 kui U18 tüdrukute arvestuses võidu Angeliina Maria Isabel Õunapile ja Lisbeth Taggule, kes võitsid üheteistkümnest sõidust üheksa. Üldarvestuses teiseks platseerusid 27 punktiga Andrias Sepp ja Liise Väliste ning kolmanda lõppkoha sõitsid 12 paatkonna konkurentsis välja 37 punkti kogunud Maria Aleksandra Vettik ja Juta Koov. U14 arvestuse parimad olid Ann Carolin Victoria Vürst ja Maru Reiter.

29er klassi parimad olid nii üld-, U19 kui U19 tüdrukute arvestustes 16 punktiga Britta Maipuu ja Veronika Kuvatova. Teiseks purjetasid end seitsme tiimi hulgas 22 punktiga Mia Marin Lilienthal ja Hannah Tuulas ning kolmanda lõpptulemuse tegid 28 punktiga Kätlin Siimson ja Kärt Katriin Nagel.

49er / 49erFX klassi võit läks ülekaalukalt Juuso ja Henri Roihule, kes võitsid kõik sõidud ning kogusid 7 punkti. Lenart Kivistik ja Taavi Siilbek võtsid 18 punktiga teise koha. Kolmanda lõpptulemuse teenisid viie võistkonna hulgas 21 punktiga Jasper Rufus Rytövaara ja Tobias Reiter, kes olid parimad U23 juuniorid.

Andres Laul ja Ain Roosma tulid 8 punktiga esikohale seitsme osalenud paatkonnaga F18 / Nacra 15 klassis, võites kaheksast sõidust kuus. Siim Maivel ja Kristjan Kookmaa said teise koha 14 punktiga ning Peter Šaraškin ja Vahur Teder kolmanda koha 18 punktiga. U19 arvestuse parimad olid Karolin Härm ja Richard Marcus Arge.

470 klassi võidu võtsid 13 punktiga Meribel Kõster ja Liisi Mari Nurmetalo 16 punkti korjanud Alari Lagle ja Kaia Kodasma ees.