Kuna tuult väga palju siiski polnud, tehti võistlejaile võimalikult lühike distants, et iga jaht ikka mõistlikul ajal koju pääseks. Rada kulges väiksematel alustel sõitjaile Pirita jõe suudmest veidi vasakul asunud stardialalt kesklinna läheduses asuva Katariina kai toodrini ja koju. Suuremad ja kiiremad purjekad tegid lisaks mainitule väikese põike Russalka toodri juurde ja suundusid sealt Pirita jõel asunud finishisse.

Enamik jahte lõpetas võidusõidu tavapärase paari tunniga ning sai pärast merelt tulekut üheskoos KJK Regatibüroos uuest telerist äsjatoimunud starte vaadata, teed juua ja värskeid pirukaid nautida. Viiendasse gruppi kuulunud kolm alust - Marielle, Svea ja Gunilla läbisid täna aga maratoni. Seda küll mitte raja pikkuse, vaid aja mõttes. Nimelt finisheerisid kaks viimatinimetatud Folkbooti ca 5 tundi pärast starti ehk praktiliselt keskööl. Kanged mehed need purjetajad!

Vaatamata päeval paistnud päikesele meenutas täna(hilis)õhtune ilm pigem suve lõppu, kui selle algust, kuid see ei heidutanud ühtki osalist - võistluspinge ja osavõtutuhin panevad kõik maise unustama ja veidi madalamat õhutemperatuuri ei märka ilmselt ükski madrus. Aina elavnev sumin ja klubielu kolmapäevaõhtuti regatibüroo lähistel loob väga mõnusa tunde ja paneb ootama juba järgmist võidusõitu ning regatijärgset kogunemist.

Parimad gruppide kaupa:
I grupp
1. EST 463 Olympic – Tiit Vihul
2. EST 550 Amserv – Juss Ojala
3. EST 475 Forte – Tammo Otsasoo
II grupp
1. EST 239 Fanatic – Ain Jalasto
2. EST 379 Bossa Nova – Peeter Siniväli
3. EST 711 Sugar 2 – Mihkel Kosk
III grupp
1. EST 606 Brigitta-X – Aleksandr Karboinov
2. EST 467 Adele – Aleksandr Zolotov
3. EST 465 Jazz – A. Havamaa
IV grupp
1. EST 73 Blanca – Jaan Tiidemann
2. EST 242 Leila – Priit Põldmaa
3. EST 751 Minni – Andres Aavik
V grupp
1. EST 524 Marielle – Vallo Kalvik
2. EST 23 Svea – Hard Perk
3. EST 25 Gunilla – Kaidor Kahar