Võidusõit kulges diagonaalis üle Tallinna lahe - Merivälja alla pandud märgi ning Kesklinna läheduses asuva Katariina kai toodri vahel. Suuremad ja kiiremad purjekad läbisid veidi pikema distantsi ning väiksemad vastavalt nende tarbeks seatud lühema raja.

Esimeses arvestusgrupis oli kiireim Hiiumaa jaht Amserv Juss Ojalaga roolis. Järgnesid Ain Pomerantsi juhitud purjekas Merion ning Priit Tammemägi kaptenikäe all tegutsenud Premiumi meeskonnad. Sõit oli väga tasavägine ning tihe, kuna kõik osavõtjad mahtusid finišisse kõigest kolme minuti sees.

Teise ehk kõige osavõtjaterohkema grupi esimene alus oli Brigitta-X meeskond Aleksandr Karboinovi juhtimisel, teise koha sai jahtlaev Silva kapten Imre Marmori ning tema osava meeskonna toel ning kolmanda koha võitles välja Jazz Marten Looperega roolis.

Kolmanda grupi parim purjekas oli Alar Ivansoni roolitud Tessa, kellele järgnesid Brigitta Jevgeni Kazakovi juhtimisel ning Seabird Toivo Roosmaga roolis. Neljandas grupis tegi täna kiiret sõitu Minni, kelle kannul kohe Viru ning Merihunt. Viienda grupi konkurentsitu liider on endiselt purjekas Svea, kuna kahjuks või õnneks tema rivaalid sel hooajal veel merele jõudnud ei ole.

Kuigi tänane ilm meenutas pigem suve lõppu, kui selle algust, ei teinud võidusõitjad sellest väljagi. Õige meremees vihma ei pelga ning naeratust ei pühi tema suult ka ivake jahedam ilm - peaasi, et heas seltskonnas purjetada ning mõnusat atmosfääri nautida saab!

Parimad gruppide kaupa:
I grupp
1. EST 550 Amserv – Juss Ojala
2. EST 400 Merion – Ain Pomerants
3. EST 499 Premium – Priit Tammemägi
II grupp
1. EST 606 BrigittaX – Aleksandr Karboinov
2. EST 407 Silva – Imre Marmor
3. EST 465 Jazz – Marten Loopere
III grupp
1. EST 324 Tessa – Alar Ivanson
2. EST 295 Brigitta – Jevgeni Kazakov
3. EST 337 Seabird – Toivo Roosma
IV grupp
1. EST 751 – Andres Aavik
2. EST 95 Viru – Indrek Pikk
3. EST 270 Merihunt – Andrus Leinštrep
V grupp
1. EST 23 Svea – Hard Perk