ORC II grupis võidutses kindlalt Reval Cafe, kellele järgnesid Fanatic ja Berta. ORC III grupi sõidu tulemuseks jäi Brigitta-X, Jazz ning Adele. ORC IV sõidu võitis Minni, kelle järgnesid Leila ja Juko. LYS grupi sõidu võitis Svea, teiseks tuli Right Now ning kolmandaks jäi Frida.

Ilm soosis sõitjaid nii regatil kui ka sellejärgsel peoõhtul. Pinget jätkus viimaste minutiteni, kuna võitjad selgusid purjetajatele alles autasustamise käigus. Autasustamist viidi läbi punasel vaibal Estonian Brass Bandi pasunate kahurväe saatel. Õhtu kulmineerus Eesti tipptasemel tegutsevatest muusikutest selleks õhtuks kokku pandud bändiga Peep Show, kes oli endaga kaasa võtnud üllatusesineja Lea Liitmaa. Ootamatust esinemisvõimalusest kinni haaranud Peep Show nautis ka ise oma klassikalisest repertuaarist oluliselt erinevamat etteastet ning publik ei hoidnud oma vaimustust tagasi. Publik ei raatsinud kontsertelamust pakkunud bändi kuidagi lavalt ära lasta.

Regatt sai teoks tänu suurepärasele koostööle Itella Logistics’i, Kalevi Jahtklubi, Kominsur Kindlustusmaakleri, Prike, Advokaadibüroo Sirel ja Partnerid ning Sleepwelliga.

Jahi Merikotkas (EST-200) ehitas Enno Tuvikene 1985. aastal. Tiit Haagma on Merikotkas jahi omanik ning Eesti purjetamise vanameister. Merikotkas on võitnud mitmeid tiitleid avamerepurjetamise Eesti meistrivõistlustelt. Täna on Merikotkas jahi kapten Oliver Haagma, Tiit Haagma poeg.